HISS/DISS LISTA BY CAROLINA


 Hårförlängningar! - Asso, det är så bra man kan bara sätta i dom när man vill, själv har jag clips. Det är sjukt snyggt också!.
 Stora tröjor! - Att sno en av pappas tröjor, ååh det är så skönt! Att bara gå runt med en dag utan att behöva bry sig. Så underbart!
  En sängkompis - hundar alltså. -  Att ligga i sängen å så helt plötsligt hoppar det upp en hund å slickar en i ansiktet visst att bli slickad i ansiktet e inte speciellt trevligt, men att ligga bredvid en hund är så otroligt skönt!



 Sura hundägare!. - När jag och Malin var ute å gick med hundarna förut. (Malin har en grand danouis) så eftersom att ett läderkoppel får man inge grepp om när det e blött, så drogs det ur händerna på henne. Så kom dendär gubben och slog Scoobie (Hennes hund.) Helt sjukt alltså! Hur pallar man ens lägga ner energi på det?.
 Sura busschaufförer! - Alltså det e så störande! Och när man har glömt busskortet/bussremsan å så får man inte gå på? Hatar verkligen sånt.
 När varmvattnet tar slut! - Det är så in åt helvetes irriterande! När en familjemedlem duschat innan man ska duscha. Så är varmvattnet slut? Jag har lust att slå sönder duschen då.. Då får man duscha i kallvatten. Hatar sånt! -.-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0